Om BRF

Föreningen har funnits sedan 2009 då sista huset stod klart.

BoKlok-konceptet byggs av Skanska/Ikea och arbetar för rymliga, moderna, smarta, miljövänliga och ekonomiska nybyggen av flerfamiljshus.

Föreningens ambition är att boendet skall vara miljövänligt och ekonomiskt, därav läggs mycket av ansvaret för skötsel, som t.ex. trädgårdsvård, på medlemmarna själva.

Lågt bygg- och inköpspris samt låga omkostnader leder till låga månadsavgifter. I de låga månadsavgifterna ingår värme, vatten, el och digital-tv (Telia). Till husen är draget fiber-lan (Telia). Från och med 2020-04 ingår även kostnaden för bredband i avgiften.

Föreningen har god ekonomi och ligger i ett eftertraktat område strax utanför Lund i Skåne. Närheten till Lund(tar 9 minuter med tåg dit) ger tillgång till goda kommunikationer till övriga städer och flygplatser, samt erbjuder flertalet bra och specifika skolor och universitet, arbete på några av Sveriges största företag, samt allt det goda en gammal och anrik stad har att bjuda på i form av unika butiker och restauranger och fantastiska mängder kultur.

Föreningen består av 46 stycken lägenheter.