För mäklare

Information om föreningen:

Föreningens namn: Brf BoKlok Västra Gryet i Kävlinge

Organisationsnummer: 769618-3743

Fastighetsbeteckning: Staven 2

Byggår: 2009

Antal lägenheter: 46 st

Tomtmark: Friköpt. Alla lägenheter i markplan har upplåten tomtyta på baksidan av varje lägenhet. Se bilaga på vilka ytor som är upplåtna till varje markplanslägenhet.

Uppvärmning: Gas

Energideklaration: Utförd år 2015

Månadsavgifter: I månadsavgifterna ingår det värme, vatten, el, parkeringsplats samt 100/100 Mbits bredband och digital-TV via fibrer från Telia.

Försäkring: Föreningen har tecknat fastighetsförsäkring med Länsförsäkringar och i försäkringen ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter.

Underhållsplan: Föreningen följer en underhållsplan som är upprättad tillsammans med HSB:s underhållsplanerare. En fastighetsbesiktning utförs av föreningen en gång om året tillsammans med HSB.

Ekonomisk förvaltare: HSB Skåne

Mäklarbild: En s k mäklarbild med ett utdrag ur lägenhetsregistret inför försäljning av lägenhet i föreningen fås genom HSB. Begäran om mäklarbild skickas till hyresavdelningen-lund@hsb.se

Trädgårdsservice: Föreningen har tecknat avtal med Gröna gården för att sköta föreningens trädgårdsservice som t ex gräsklippning, häckklippning, beskärning av träd m.m. Gräsklippning av gräsytorna vid entrésidorna av varje byggnad sköter medlemmarna i föreningen själva. Lägenhetsinnehavare av lägenheter i markplan sköter helt själv sin egen upplåtna tomtyta. Fyra gånger om året, två på våren och två på hösten, anordnas gemensamma trädgårdsdagar där medlemmarna städar ur gemensamma förråd och miljöhusen samt utför den trädgårdsservice på fastigheten som inte omfattas av Gröna gårdens uppdrag.

Länkar till dokumentation:

Årsredovisning

Förordningsregler

Stadgar

Upplåten mark tomtgränser

Skötselkarta

Energideklaration per hus:

Hus 1

Hus 2

Hus 3

Hus 4

Hus 5

Hus 6

Hus 8

Hus 10